avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Agent Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Agent Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare

Cum pot deveni agent AEGRM?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:49, 3 August 2012
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare este institutia care autorizeaza agenţii, persoane juridice sau organizatii fara personalitate juridica. Pentru autorizare, trebuie sa depuneti la departamentul specific al Comisiei Nationale, o cerere insotita de documentele prevazute in Regulamentul nr. 12/3 din 7 august 2006 pentru autorizarea agenţilor în baza Legii nr. 32/2006 privind obligaţiunile ipotecare.
Conditii si documente necesare autorizarii: [ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Vineri, 3 August 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond de garantare elam elam buna ziua! care este, va rog frumos, baza de calcul pt fondul de garantare? (vezi toată discuția)
Procedura inscriere in aegrm a unui contract de imprumut sub semnatura privata geid geid Buna ziua, Doresc sa aflu procedura propriu-zisa de urmat pentru a inscrie in registrul AEGRM a unui contract de imprumut (de consumatie) sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Certificat absolvire cursuri anevar Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Aproape fara sa vreau m-am pricopsit cu un certificate de absolvire ale unor cursuri ANEVAR in domeniul evaluarii. Imi poate spune cineva ce as ... (vezi toată discuția)