avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort copil minor

Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.Sunt in pragul unui divort, intrucat relatiile dintre mine si sotia meau au fost si sunt grav deteriorate intrucat in ultimele 7 luni ea avut o relatie extraconjugala fapt care a dus la deteriorarea relatiilor dintre noi.Ea nu mai avea grija de copil (in varsta de 1 an) nu mai facea treburile casnice.Am locuit pe timpul casatoriei noastre la tatal ei, iar de o saptamana eu am plecat de acolo intrucat tatal ei ma ameninta ca ma omoara.Mai nou sotia mea din momentul in care i-am spus ca vreau sa divortam amiabil (as fi preferat un divort prin notar) se ameninta ca se sinucide daca nu ma intorc acasa.Problema mea este copilul nostru care este supravegheat doar de bunica de 86de ani si de tatal( care este alcoolic si are si 2dosare penale) intrucat sotia pleaca la "plimbari" si nu vreau sa creasca intr-un mediu neplacut.plus ca eu nu pot sa imi vad baiatul..nu stiu ce sa fac.sunt disperat nu ma gandesc decat la binele copilului meu.Dati-mi un sfat, cum sa procedez, intrucat am incercat sa discut cu sotia sa imi cedeze custodia sau macar sa ma lase imi vad copilul..Va multumesc din inima
Ca sa aveti mai multe sanse privind custodia minorului, poate ca ar fi cazul sa faceti o sesizare la Protectia Copilului si Autoritatea Tutelara, bazata pe Legea 272/2004(forma actualizata) – privind protectia si promovarea drepturilor copilului, in care sa descrieti situatia de fapt si ingrijorarea dvs. privind mediul in care traieste si este supravegheat minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, minori tux tux Buna seara , Sunt casatorita din anul 2006, din casatorie a rezultat un minor care are in prezent varsta de 4 ani. As vrea sa divortez de actualul sot, ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie minor Florin128 Florin128 Buna ziua. va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. Sunt casatorit si avem o fetita minora de 2 ani relatia nu merge in conditi bune si am ... (vezi toată discuția)