avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire casa- fratii nu vor sa vanda. Ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire casa- fratii nu vor sa vanda. Ce pot sa fac?

Buna ziua!

Am mostenit o casa,impreuna cu fratii mei( averea se imparte in 3), iar ei nu vrea nici sa vinde nici sa-mi plateste partea mea din casa. Ce pot sa fac, ca sa primesc partea mea?Exista ceva lege pentru cazuri asimilare?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: MihaiMih , utilizator 21:06, 27 Iunie 2013
Da, exista, sa ii actionati in judecata.
Solicitati iesirea din indiviziune.
daca s-a dezbatut succesiunea , dvs puteti sa investiti instanta de judecata cu o actiune avand ca obiect iesirea din indiviziune.
... am aceeasi problema... se poate... indiviune + vanzare sau indiviziune + sulta catre dvs de la ceilalti.
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
MihaiMih, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma succesiunii intre frati raduolteanu1971 raduolteanu1971 buna ziua va rog sa imi spuneti si mie cum se procedeaza dupa o succesiune in care unul din frati ramane cu 10% procent din imobil . ceilalti cedeaza partea ... (vezi toată discuția)
Proprietate imobil. andre_1973 andre_1973 Buna ziua! In cazul in care doua persoane au in proprietate un imobil care nu se poate impartii fizic si nu se ajunge la intelegere din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
Disputa intre frati pentru vinderea unui imobil provenit prin drept succesoral Cozma Claudiu Cozma Claudiu Buna ziua. Suntem trei frati care am mostenit in urma decesului parintilor un imobil,pentru care dezbaterea succesorala sa efectuat. Din punct de vedere legal ... (vezi toată discuția)