avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta anexa 2 - indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta anexa 2 - indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Imi puteti spune si mie la rubrica VENIT NET REALIZAT pe adeverinta care trebuie depusa la dosarul pentru indemnizatie crestere copil ce anume se trece de pe stat (venitul net sau salariul net? suma de la concediul postnatal se ia in considerare?? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: AndreeaCostea87 , utilizator 18:59, 5 August 2012
indemnizatia pentru crestera copilului reprezinta 75% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni anterior nasterii copilului.
obligatia completarii acestei anexe revine angajatorului
stiu ca revine angajatorului, eu trebuie s-o intocmesc pt. k sunt pers in cauza :( dar nu am mai avut pana acum situatie din asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pt. cresterea copilului, daca am avut si alte venituri decat salariale ContSters74711 ContSters74711 Buna, Sunt o mamica care in cele 12 luni anterioare nasterii copilului am avut atat venituri din salarii cat si din asigurari, mi-am depus dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu maternitate si de crestere a copilului pentru avocati isabela3 isabela3 Buna seara, Puteti sa ma imi spuneti pentru un avocat care are onorariu de 3000 lei pe luna cat este indemnizatia pentru concediul prenatal, concediul ... (vezi toată discuția)