Copilul meu a murit in varsta de 17 ani, intr-un accident de tren ,iar tot acest timp l-am crescut singura fara ajutorul tatalui sau care nu l-a recunoscut,deci copilul imi poarta numele.Nu am fost casatoriti,insa dupa ce l-am ingropat asa zisul tata a mers o data si a smuls toate coroanele artificiale si absolut tot ce am cumparat la mormant ,el nu a contribuit cu nimic.Am facut plangere la sectia de politie de care apartin insa nu s-a luat nicio masura.Acum o saptamana a facut acelasi lucru s-a dus si a smus din nou cele 3 coroane artificiale pe care le-am cumparat si le-am pus inapoi pe mormant.
Rugamintea mea este sa ma sfatuiti ce pot face ca aceste incidente sa inceteze,adica eu sa cumpar mereu ceea ce el arunca de pe mormant si el pur si simplu sa ma sfideze ca nu am probe.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent!
doar plangere pt. profanare de morminte si sa insistati in solutionare: plangeri de tergiversare, atacarea actelor procurorului de NUP ETC, POLITIA NU POATE DISPUNE NIMIC FARA PROCUROR. ORICUM, NU STIU CAND ATI FACUT PRIMA PLANGERE (SI UNDE) DAR SOLUTIONAREA POATE DURA SI 2-3 LA O CAUZA SIMPLA.
Prima plangere am facut-o pe data de 13 mai 2012,cand s-a intamplat prima oara,la sectia de care apartin,iar el si-a luat angajamentul ca nu se va ma intampla,dar pe data de 28 iulie 2012 a facut acelasi lucru ca si prima data.
Va multumec!
Din viteza am scris doar 2-3...ma refeream (din pacate ) la ani, chestia cu angajamentul este minunata dar lipseste cu desavarsire, va serveste la ceva? Procedati, cand ve-ti primi o rezolutie/ordonanta a procurorului asa cum v-am indicat (alegerea va apartine).
in primul rand condoleante !
trebuie sa intreabati la politie sub ce nr au fost inregistrate cererile dvs (ca banui ca atunci cand ati formulat plangerile numai la asta nu va era gandul) si apoi sa va intresati la parchetul competent teritorial ce nr unic de dosar au primit. numi asa le puteti urmari evolutia cu sanse reale de a nu pierde f mult timp si sa fiti pusa pe drumuri inutil.
eu personal, va recomand si fomrularea unei plangeri (tot asa luat nr de inregisstrare) direct la parchet.
temerea mea cea mai mare pleaca de la faptul ca politistiii nu au in fiecare zi de a face cu infractiunea de profanare de morminte, motiv pt care nu vor da f mare atentie cazului dvs din pacate. poate vor fi si alte pareri.
nu in ultimul rand, anuntati aceste incidente inclusiv la conducerea cimitirului..."ca e in ograda lor" cum s-ar spune.tot cu cerere scrisa in dublu exemplar ca sa puna nr de inregistrare si pe exemplarul dvs
reclamati cele inatmplate atat la cimitirul in care este inmormnatat fiul cat si la conducerea cimititirelor din judet. In bucuresti stiu ca aceasta conducere esteinca o data cimmitirul Bellu .
Inca o data condoleante, nimeni nu poate intelege o asemenea tragedie daca nu trece efectiv prin ea !
un gand bun pt dvs si o rugaciune pt fiul decedat.
Loc de veci
david38
Buna ziua , am o problema si v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea indruma pe calea cea buna.
Am cumparat de la primaria din orasul meu doua locuri in ... (vezi toată discuția)
Un sfat,va rog
sofrana
Am urmatoarea problema:In urma cu 17 ani,de comun acord cu preotii din sat,am inhumat pe fiul meu in spatele gradinii mele care da in cimitirul satului,asta ... (vezi toată discuția)