avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copilul meu de 17 ani a decedat- cum il pot opri pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copilul meu de 17 ani a decedat- cum il pot opri pe tatal sau sa distruga mormantul ?

Copilul meu a murit in varsta de 17 ani, intr-un accident de tren ,iar tot acest timp l-am crescut singura fara ajutorul tatalui sau care nu l-a recunoscut,deci copilul imi poarta numele.Nu am fost casatoriti,insa dupa ce l-am ingropat asa zisul tata a mers o data si a smuls toate coroanele artificiale si absolut tot ce am cumparat la mormant ,el nu a contribuit cu nimic.Am facut plangere la sectia de politie de care apartin insa nu s-a luat nicio masura.Acum o saptamana a facut acelasi lucru s-a dus si a smus din nou cele 3 coroane artificiale pe care le-am cumparat si le-am pus inapoi pe mormant.
Rugamintea mea este sa ma sfatuiti ce pot face ca aceste incidente sa inceteze,adica eu sa cumpar mereu ceea ce el arunca de pe mormant si el pur si simplu sa ma sfideze ca nu am probe.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent!
Cel mai recent răspuns: Crauciuc , utilizator 10:39, 4 August 2012
Va multumesc pentru sfaturi si pentru gandurile dvs bune.
Va doresc sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere monument funerar nicolae100 nicolae100 buna ziua am o problema delicata nu stiu daca cineva sa mai intilnit cu asa ceva in anul 2005 cumnatul meu a murit intrun accident de munca sora mia ea facut ... (vezi toată discuția)
Loc de veci david38 david38 Buna ziua , am o problema si v-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea indruma pe calea cea buna. Am cumparat de la primaria din orasul meu doua locuri in ... (vezi toată discuția)
Un sfat,va rog sofrana sofrana Am urmatoarea problema:In urma cu 17 ani,de comun acord cu preotii din sat,am inhumat pe fiul meu in spatele gradinii mele care da in cimitirul satului,asta ... (vezi toată discuția)