avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credite acordate intreprinderilor individuale
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credite acordate intreprinderilor individuale

buna ziua,
stie cineva vreo banca sau IFN care sa acorde credit unei INTREPR. INDIVID. cu o vechime de 1 an de zile si cu 6 luni intarziere la o banca ( deci sunt in biroul de credit) ?
vreau sa-mi extind activitatea ( comert ) si am nevoie de un credit.
pana la urma si cei din top 300 au valoarea creditelor mai mare decat averea!!!
fara credit nu poti sa faci nimic.
pot sa girez cu 2 terenuri evaluate la 26000 de euro
va multumesc si astept raspuns cat mai urgent
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:34, 8 August 2012
Credit pentru I.I nu stiu sa se acorde, dar daca dvs sunteti in CRB nu aveti sanse de a primi credit.
La IFN puteti incerca in nume personal dar nu cred ca se poate garanta cu bunuri imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar - solicitant restantier la alta banca desire12 desire12 buna ziua,daca a facut un imprumut de nevoi personale acum vreo 3-4 ani in urma si nu la achitat la o banca oarecare,si acum vrea sa faca din nou imprumut ... (vezi toată discuția)
Credit pers juridica daca administratorul figureaza la biroul de credite lackoka lackoka buna seara citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut. asadar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! detin un apartament achitat cash. ce tip de credit ... Denisa1217 Denisa1217 Buna ziua! Detin un apartament achitat cash. Ce tip de credit pot sa accesez? Si daca pot sa girez cu apartament pe care il detin. (vezi toată discuția)