avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Detin un apartament achitat cash. Ce tip de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Detin un apartament achitat cash. Ce tip de credit ...

Buna ziua! Detin un apartament achitat cash. Ce tip de credit pot sa accesez? Si daca pot sa girez cu apartament pe care il detin.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 20:58, 27 Septembrie 2024
Mergeti pe la mai multe banci comerciale si informati-va ce oferta de creditare are fiecare banca.
Daca vreti sa garantati creditul prin ipoteca, aveti sanse mari sa primiti un credit de nevoi personale.

Evitati IFN-urile.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Buna ziua

Nu conteaza cum ati dobandit un imobil. Cash, credit, mostenire, donatie etc....

Puteti lua orice credit pentru care indepliniti conditiile de acordare.

Conditiile difera de la banca la banca. Ganditi-va ce anume vreti sa luati cu credit ala si apoi verificati eligibilitatea si conditiile cu bancile.

Cum a spus si @Dapix, evitati IFN-urile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa îmi iau un apartament. sunt angajata și ... IuliaMariaa IuliaMariaa Buna ziua. Vreau sa îmi iau un apartament. Sunt angajata și doresc sa fac împrumut la banca. Ce îmi recomandați? Sunt angajata doar de 3 luni credeți că ... (vezi toată discuția)
Acord banca pentru spatiu comercial DanaZ21 DanaZ21 Buna ziua,am nevoie de ajutor,sfat in urmatoarea problema: In 2008 am obtinut un credit de nevoi personale cu ipoteca, ipoteca fiind un apartament cu 3 camere ... (vezi toată discuția)
Donatie/mostenire prima casa kbi kbi Buna ziua, intentionez sa achizitionez un apartament prin programul Prima casa. Am inteles ca apartamentele dobandite prin donatie/mostenire nu pot fi ... (vezi toată discuția)