avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce contributii se platesc in cazul veniturilor din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce contributii se platesc in cazul veniturilor din contract de agent?

Buna seara,
De curand am infiintat un PFA si m-am dus sa declar veniturile ca sa platesc contributia la sanatate. Cei de la CASMB mi-au cerut adev de venit de la ANAF pe ultimii 5 ani si mi-au spus ca pt veniturile din 2007 si 2008, cand am avut un contract de agent (am vandut pensii private, nebunia cu pilonul I sau II nici nu mai stiu cum s-a numit) si am incasat venituri suplimentare salariului.
De la munca s-a achitat o parte din impozit si stiu ca am mai platit si eu ceva. Trebuie sa platesc si la sanatate pt aceste venituri, obtinute in 2007 si 2008?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract pfa cu casmb genoveza genoveza Buna. Sunt inregistrata ca PFA din anul 2008 si angajata cu contract de munca , norma intreaga, la o firma privata. Aceasta plateste contributiile la sanatate ... (vezi toată discuția)
Pfa si contributia la sanatate annnacristina annnacristina Buna ziua, Am infiintat un PFA in aprilie 2012, am realizat un venit net pe care l-am declarat la ANAF si am platit deja prima transa de impozit. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate obligatorii cristinasim1409 cristinasim1409 In februarie 2012 mi-am facut un PFA. Cand m-am prezentat la CASMB sa inchei un contract de asigurari de sanatate din obligatie si nu pentru ca imi doresc asa ... (vezi toată discuția)