avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ucenicia la locul de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ucenicia la locul de munca.

Ucenicia la locul de munca este considerata vechime in munca?. Daca da, atunci cum dovedesc ca am absolvit o scoala profesionala cu ucenicie la locul de munca?. MentIonez ca pe diploma scrie simplu "SCOALA PROFESIONALA". In timpul scoli, 3 zile mergeam la cursuri, 3 zile mergeam la practica .
Tot in acesta perioda primeam bursa, din care oprea pentru cazare si masa , restul primeam numerar.
cu respect, Dirica
Cel mai recent răspuns: ionelmic , utilizator 13:10, 4 August 2012
Vechimea in munca se stabileste in baza unui contract individual de munca incheiat, daca ati efectuat in perioada scolarizarii, nu cred ca constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala profesionala ca stagiu de cotizare me_magiciano me_magiciano Daca o persoana a facut scoala profesionala cu durata de 2 ani la \"Scoala profesionala de pe langa intreprindere Autobuzul\" din Bucuresti, iar la terminarea ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala constitue vechime si stagiu de cotizare in munca pe toata durata scolarizari ? Morisca10 Morisca10 buna ziua , As dori un raspuns din partea dumneavoastra foarte obiectiv in perioada septembrie 1996 si ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala de 3 ani constituie vechime in munca? Florenta30 Florenta30 Buna ziua, desi am citit in diverse discutii legate de acesta problema tot nu am inteles daca scoala profesionala de 3 ani (1973-1976) absolvita inainte de ... (vezi toată discuția)