avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada transmitere document
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada transmitere document

Buna ziua,

Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a acestui document continind ca niste interpelari pot alege astfel incit sa am dovada pentru instanta ca in interiorul acelui plic se regaseau intrebarile respective?
Pot adauga ca un opis, ceva in care sa scriu un fel de rezumat care sa se intoarca la mine si astfel sa am dovada ca in plicul trimis a fost acel text?
Va multumesc, cu stima,

Costin
Cel mai recent răspuns: Dan Soroceanu , utilizator 10:16, 4 Martie 2022
Desigur ca este in termen, va multumesc foarte mult.
Stima mea pentru doamnele care mi-au raspuns si care m-au ajutat.
Buna ziua,
In legatura cu scrisoarea recomandata, cu continut declarat, cu confirmare de primire, trebuie sa transmit aceste scrisori unor proprietari conform art.47 alin.4 din Legea nr. 196 / 2018.
Am urmatoarele intrebari:
1. in raspunsul dvs. ati explicat cum se rezolva cu scrisoarea cu continut declarat; ca aceasta scrisoare sa fie si cu confirmare de primire, trebuie ceva in plus?
2. in legatura cu art.47 alin.4 din Legea nr, 196 / 2018, ce se intampla daca proprietarul nu ridica scrisoarea recomandata, cu continut declarat, cu confirmare de primire? se poate tine Adunarea generala a Asociatiei de proprietari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria nu executa obligatia stabilita prin d.c. irevocabila, legalizata, cf. l.10 svneagu svneagu Buna ziua, am trimis prin posta electronica, o notificare cu care am cerut primariei sa-mi transmita documentul prin care a inaintat Comisiei Centrale pt. ... (vezi toată discuția)
Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)
Credit declarat exigibil anticipat- cum sa procedez? aurel2015 aurel2015 In anul 2013 am luat un imprumut in roni de la Millenium bank (atunci eram salariat). Dupa ce am iesit la pensie nu am reusit sa mai depun in totalitate ratele ... (vezi toată discuția)