avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA recuperare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

recuperare tva

Buna ziua ! Va cer din nou sfatul. Am ajuns in situatia de a agreea cu beneficiarii incheierea unui act aditional ca sa-mi pot recupera TVA-ul pe perioada 1.02-1.07.2012 ,perioada in care trebuia sa fiu platitor de TVA si nu m-am declarat declarandu-ma doar de la 1.07.2102 si am urmatoarea problema ,EXEMPLU :
Am facturat si incasat in martie 100 lei fara TVA
Luni vreau sa fac factura storno pe 100 lei si sa refacturez cu TVA 100+24.
Intrebarea mea este :pe factura pe care o fac luni cu TVA apare si valoarea storno pentru ca pe coloana fara TVA totalul sa fie 0 si total de plata sa ramana doar TVA de 24 de lei sau facturez normal 100 fara TVA,24 lei TVA si total 124 lei,tinandu-se cont de facturile storno.Va multumesc !

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Cel mai recent răspuns: ionelmic , utilizator 18:03, 4 August 2012
Cum trebuia sa fi platitor din februarie, cand te-ai declarat din iulie 2012? Nu cred ca vei putea recupera acel tva daca te-ai declarat numai din iulie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare reziduala leasing autoturism _maria_ _maria_ Buna seara! In luna martie se incheie perioada de leasing la autoturismul pe care il am ,am optat la inceput ca valoarea reziduala sa fie inclusa in rate ... (vezi toată discuția)
Tva pentru curs acreditat tunoi.tunoi tunoi.tunoi Buna ziua M-am inscris la un curs acreditat de CNFPA. Pentru inscriere, s-a emis factura normala dar legea (571/2003, actualizata, art. 141, lit.f) prevede ca ... (vezi toată discuția)
Venituri - inregistrare contabila monica1968 monica1968 Buna ziua,as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:cum inregistrez in contabilitate venituri incasate prin banca de la o societate de asigurare,provenite ... (vezi toată discuția)