avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen 6492
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen 6492

Buna ziua, sunt persoana fizica autorizata din 2010, avand codul de activ 4619, si as vrea sa imi adaug codul 6492, pentru a face activitati de creditare din fondurile de care dispun, cum anume pot face acest lucru ca persoana fizica autorizata?
Multumesc
O zi buna
Cel mai recent răspuns: adriana79 , utilizator 09:16, 5 August 2012
Nu aveti voie ca PFA, iar cu alta forma de organizare, cea impusa de lege va trebui sa consultati pagina BNR si sa vedeti conditiile care sunt de altfel destul de dure.
si pentru ce forma de organizare ar trebui sa optez? si ce capital minim social ar trebui sa am ca sa desfasor o astfel de activitate de creditare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa. pot închiria camere pt sezon? Marius Cristescu Marius Cristescu Bună ziua! Va rog sa ma sfătuiți in următoarea problemă: Vreau sa închiriez sezonier cateva camere pe litoral. Mai exact 5. Am studiat informațiile ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Casa amanet adrian_velicu adrian_velicu Buna ziua, Doresc sa infiintez o casa de amanet.Nu sunt lamurit cu urmatorul aspect : codul caen principal este 6492.Pot adauga in obiectul de activitate si ... (vezi toată discuția)