avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Angajare contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Angajare contabil

Buna seara,

Am infiintat o societate noua (sunt total incepator in acest domeniu dar dornic de cunoastere).
Am discutat cu un contabil si urmeaza sa se ocupe el de contabilitatea mea.
Intrebarile:
1) Exista acte la care ar trebui sa-i refuz accesul?
2) Exista acte la care nu ar trebui sa-l las sa-si faca copii?
3) Ar trebui sa-i pun la dispozitie o stampila pe care sa o ia cu dansul? In acest caz exista vre-un proces verbal anume?
4) Mai exista ceva ce ar trebui sa stiu?

Va multumesc anticipat si as aprecia mult raspunsurile concise la obiecte.
Cel mai recent răspuns: ContSters257959 , utilizator 09:58, 6 August 2012
1) Exista acte la care ar trebui sa-i refuz accesul?

1.lista actelor le puteti face dvstra , insa in cazul daca va fi contabilul-sef al al companiei dvstra iar acest fapt va fi document cu cerere, ordin, CIM, stat , sarcini si atributii, astfel consider ca nu ar trebui sa va faceti griji caci in caz de nerespectare a clauzelor specificatein CIM si in acordurile aditionale atunci contabilul va fi pasibil de raspundere.

2) Exista acte la care nu ar trebui sa-l las sa-si faca copii?

2. vezi p.1

3) Ar trebui sa-i pun la dispozitie o stampila pe care sa o ia cu dansul? In acest caz exista vre-un proces verbal anume?

3.sunteti in drept sai puneti la dispozitie o stampila care va avea un alt nr. decit stampila dvstra iar predare-primirea so consemnati printr-un proces verbal de primire/predare, astfel ca incepind din data cutare veti sti pe ca acte a fost aplicata stampila predata, plus la toate u uitati sa mentionati in act epxres inserind ca in caz de pierdere detinatorul stampilei ete obligat sa anunute autoiritatile competetne pentru anularea stamipilei.

4) Mai exista ceva ce ar trebui sa stiu?

4. sunt o sumedenie de lucruri pe care nu le cunoasteti insa le veti cunoaste pe parcurs.

Succese
Acesta a fost probabil unul dintre cele mai exacte raspunsuri primite pe avocatnet pana acum. Multumesc
Va multumesc pentru apreciere, Va puteti adresa oricind pe parcurs pentru consultanta. Succese in afacere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare acte asociatie mikifulgutz mikifulgutz Va rog spuneti-mi ce acte ( si de pe ce perioada, de pe cati ani in urma) trebuie predate de catre administrator la incetarea activitatii? Pe ce perioada ... (vezi toată discuția)
Predare acte asociatie proprietari florina_postelnicu florina_postelnicu Buna ziua,suntem o asocitie de proprietari cu 92 ap,Mandatul fostei presedinte de bloc,care detinea in incopatibilitate si functia de administrator si ... (vezi toată discuția)
Borderou anca_diana anca_diana in cazul in care o chitanta apare in doua borderouri din zile diferite nu inseamna ca s-au depus de 2 ori banii? ce are de facut contabilul care face ... (vezi toată discuția)