avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere numerar capital social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere numerar capital social

E cumva incorect daca la o societate pe actiuni se depun bani in numerar direct in contul bancar si nu se mai trec prin registru de casa? La banca s-a eliberat o foaie de varsamant Depunere numerar dar pe ea se specifica ca e vorba de majorare de capital. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:48, 7 August 2012
Asociatul/actionarul poate depune aport in numerar pentru majorarea capitalului social direct in contul bancar al firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare depunere+retragere capital social dona77 dona77 Inregistrarea aportului capitalului social pentru un SRL nou infiintat se face direct in 5121, sau in 5311 (dupa imprumutarea firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social prin aport in numerar monika2010 monika2010 Buna ziua, Am si eu o intrebare, un srl,doreste o marire de capital de la 200 lei la 2000lei, prin aport in numerar,ce acte trebuie intocmite si cum se ... (vezi toată discuția)
Marire de capital social viorica ama viorica ama Conform act aditional nr 1/21.12.2009 am participat la o soc.com. (SRL cu asociat unic) pentru marire de capital social cu aport in numerar, astfel devenind ... (vezi toată discuția)