avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca si conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca si conventie civila

Buna ziua!
Sunt angajata cu contract de munca la o societate de brokeraj asigurari , pentru o suma X fiindu-mi impus un target. Pentru toate incasarile care depasesc acel target primesc comision din care mi se retine CAS, CASS si impozit. Mi s a sugerat de catre superiori sa imi fac un PFA sau II argumentand ca asa e mai bine pentru mine eu insa nu vad rostul pentru ca o data sunt cheltuieli cu deschiderea firmei apoi sunt cheltuieli cu contabilul. As avea doua intrebari
1- e in avantajul meu sa imi deschid un pfa sau ii?
2- ma poate obliga superiorul sa imi deschid un pfa sau ii pentru plata comisioanelor?

Alte discuții în legătură

Asistent in brokeraj pf,pfa sau srl alexASP18 alexASP18 Buna ziua , In prezent lucrez ca asistent in brokeraj cu contact de mandat ,ca persoana fizica. Doresc sa stiu daca as deschide un SRL sau PFA ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Cod raf vs cod raj Flow Flow Buna ziua! Daca sunt PFA cu domeniul de activitate asistent in brokeraj asigurari trebuie sa am cod RAF sau cod RAJ? (vezi toată discuția)
Impozite cu retinere la sursa neachitate de catre broker arhiredanut arhiredanut Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie legata de neplata impozitelor cu retinere la sursa de catre broker si anume: Sunt asistenta in brokeraj la brokerul x cu ... (vezi toată discuția)