avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozite cu retinere la sursa neachitate de catre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozite cu retinere la sursa neachitate de catre broker

Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie legata de neplata impozitelor cu retinere la sursa de catre broker si anume: Sunt asistenta in brokeraj la brokerul x cu contract si cod raf. Brokerul factureaza comisioanele catre firma y in contul careia depun incasarile. In momentul cand am intrat in concediul de maternitate am solicitat de la broker adeverinta cu veniturile realizare dar brokerul m-a instiintat ca nu-mi poate da acea adeverinta pt ca a facturat comisionele pe firma y si ca sa-i solicit firmei y acea adeverinta. Am solicitat de la firma y adeverinta, mi-a dat adeverinta pe care am depus-o la dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului si am inceput sa iau indemnizatia de la stat. Firma y mi-a dat adeverinta in septembrie avand termen maxim 15 februarie 2015 sa achite impozitele aferente dar se pare ca nu a mai facut acest lucru iar brokerul a intrat in insolventa, Ce pot face in acest caz? Ma tem sa nu-mi anuleze indemnizatia de crestere a copilului sau mai grav sa ma puna sa o restitui si e vorba de o suma destul de mare. Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:02, 11 Martie 2015
Impozitul este treaba angajatorului nu a dvs., nu aveti nico problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comision ContSters215113 ContSters215113 Buna ziua !am incheiat un contract de comision cu un broker de asigurari, si dupa ce am inceput sa fac asigurari am incercat sa imi aflu codul RAF, dar am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea ccc elena_diana elena_diana Bună ziua, Aş vrea să vă rog să-mi spuneţi părerea dvs. în legătură cu situaţia mea. În prezent sunt în CCC pentru creşterea celui de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea ccc elena_diana elena_diana Bună ziua, Aş vrea să vă rog să-mi spuneţi părerea dvs. în legătură cu situaţia mea. În prezent sunt în CCC pentru creşterea celui de-al ... (vezi toată discuția)