Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie legata de neplata impozitelor cu retinere la sursa de catre broker si anume: Sunt asistenta in brokeraj la brokerul x cu contract si cod raf. Brokerul factureaza comisioanele catre firma y in contul careia depun incasarile. In momentul cand am intrat in concediul de maternitate am solicitat de la broker adeverinta cu veniturile realizare dar brokerul m-a instiintat ca nu-mi poate da acea adeverinta pt ca a facturat comisionele pe firma y si ca sa-i solicit firmei y acea adeverinta. Am solicitat de la firma y adeverinta, mi-a dat adeverinta pe care am depus-o la dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului si am inceput sa iau indemnizatia de la stat. Firma y mi-a dat adeverinta in septembrie avand termen maxim 15 februarie 2015 sa achite impozitele aferente dar se pare ca nu a mai facut acest lucru iar brokerul a intrat in insolventa, Ce pot face in acest caz? Ma tem sa nu-mi anuleze indemnizatia de crestere a copilului sau mai grav sa ma puna sa o restitui si e vorba de o suma destul de mare. Multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.