avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salariu munca in Grecia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salariu munca in Grecia

Buna ziua`!Nu stiu daca ma puteti ajuta, dar sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac.
Am lucrat luna iunie 2012 in Grecia.Ni s-au deschis carduri de debit Visa la Banca Emporiki in orasul Lindos in insula Rhodos pentru virarea salariului.Eu am plecat de acolo si din lipsa de bani nu am mai ajuns in Lindos sa imi iau PIN-ul.Am contactat banca pentru a imi trimite PIN-ul, am vorbit cu ei de 2 ori, mi-au cerut informatii cu nr.de card si altele.Le-am trimis prin fax si au spus ca in 6-8 zile imi vor trimite PIN-ul.Desigur ca nu au trimis.Am retrimis fax-ul.Primul l-am trimis in 18.iulie.Nimic.Am apelat la ambasada Romaniei la Atena, dar li s-a spus ca banca nu discuta decat cu posesorul cardului.Si mie nu imi mai raspuns la telefon.
Nu am multi bani de luat, dar sunt disperat, caci mama mea are nevoie de medicamente(de aceea am plecat in Grecia la munca, mentionez ca am 19 ani)si ultimii bani mi ia- trimis mie sa pot veni acasa, sa nu imi las oasele pe acolo, caci am fost tratat exact ca un sclav, cu mancare foarte putina si munca la greu(in orice caz nu ceea ce era in contract.Caci am plecat printr-o agentie serioasa de intermediere, cu contract semnat de greci)
Ce mai pot face sa imi recuperez PIN-ul, sa imi pot ridica banii de la ATM?
Am vorbit si cu cei de la Emporiki Romania, dar ei spun ca nu au ce face, caci sunt entitati diferite.
Unde sa mai apelez?La Presedintie, la televiziune?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Card cumparaturi octavian76 octavian76 Buna ziua. Sunt posesorul unui card de cumparaturi Reiffeisen care a avut o limita de creditare de 9100 ron. Intre timp, cei de la banca m-au sunat in legatura ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala turist american bejenaru bejenaru Buna ziua! As avea nevoie de cateva sfaturi: Un prieten, turist american a fost operat de urgenta in romania. la externare i s-a inmanat decontul pentru ... (vezi toată discuția)
Tranzactii ilegale aparute pe cardul meu de debit...si nu e card romanesc Cristina_Dima Cristina_Dima Buna nici nu mai stiu de pe unde sa o apuc si am decis sa apelez la cineva care sigur ma poate ajuta. am discutat si cu avocatul meu dar mi-as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)