avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... model de cerere de chemare in judecata a angajatorului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

model de cerere de chemare in judecata a angajatorului

Buna ziua.
Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a angajatorului,motivul fiind pierderea dreptului indemnizatiei de somaj.
Pe scurt AJOFM mi-a dat dispozitie de respingere a indemnizatiei de somaj,motivul fiind ca nu realizez un stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24.Am lucrat 3 ani fara intrerupere la o firma cu contract partial de 4 ore,dar firma nu a depus declaratiile pe 3 luni in 2011.La insistentele mele le-au depus in iulie 2012,rectificativ,dar pentru dosarul meu era prea tarziu.
Firma sustine ca ei nu au nici-o obligatie fata de mine si nu am decat sa-i dau in judecata.Ce acte ar trebui sa depun la tribunal si cine este vinovat ca am pierdut dreptul la indemnizatia de somaj.Ei sustin ca cei de la finante sunt vinovati,deoarece a aparut o eroare in sistem.Daca este asa nu inteleg de ce le-au depus rectificativ si ce vina am eu.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca aliss73 aliss73 Am un litigiu de munca care nu inteleg de ce se tot lungeste.Pe scurt am pierdut dreptul la indemnizatia de somaj deoarece angajatorul nu a depus declaratiile ... (vezi toată discuția)
Plata contributii somaj!? aliss73 aliss73 Buna ziua Am o mare nelamurire.In baza de date a AJOFM apar cu 3 luni neavad contributiile platite,deci cele trei luni nu apar ca stagiu de ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!redactare cerere chemare in judecata. aliss73 aliss73 Va rog sa ma ajutati sa redactez o cerere de chemare in judecata a fostului angajator motivul fiind pierderea dreptului de somaj.Pe scurt angajatorul nu a ... (vezi toată discuția)