De la ora 11:00, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe
Am un litigiu de munca care nu inteleg de ce se tot lungeste.Pe scurt am pierdut dreptul la indemnizatia de somaj deoarece angajatorul nu a depus declaratiile nominale D112,depunandu-le rectificativ dupa ce eu primisem deja respingerea dreptului la somaj.Fiind un un contract de 4 ore expirase termenul in care trebuia depuse actele.La ultima infatisare presedintele mi-a dat termen pe motiv ca trebuie sa ceara la ANOFM cand au fost depuse declaratiile.Eu am depus la dosar de la AJOFM act prin care ei confirma ca mi-au respins dreptul la indemnizatia de somaj deoarece nu indeplineam stagiu de cotizare de minim 12 luni in ultimele 24 trei luni motivul fiind ca trei luni nu figurau ca fiind stagiu de cotizare.
Acum m-am trezit si cu o alta problema.Neavand nici-un venit de la data trimiterii in somaj nu am putut plati datoriile la intretinere,fapt care a dus la chemarea mea in hudecata de catre asociatia de propietari din blocul in care locuiesc.Va rog din suflet sa-mi spuneti daca pot depune la dosarul litigiului de munca copie dupa citatie si copie dupa cererea de chemare in judecata,in ideea ca judecatorul ar putea grabi sentinta,fapt care ar duce la recuperarea drepturilor banesti pentru a putea achita restanta la intretinere.