avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ajutor - probleme cu bancpost
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ajutor - probleme cu bancpost

am probleme cu bank-post-ul ma poate ajuta cineva...cu ceva legi privind persoanele juridice....:(
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:19, 6 August 2012
Ce fel de probleme?
Vedeţi Legea 31 /1990, a societăţilor comerciale şi Codul civil , deocamdată, poate găsiţi ceea ce vă interesează.
Am eu o vaga banuiala ca il intereseaza Legea 193/2000 :d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societatile comerciale romanest cu asociati straini adinaelena adinaelena Buna ziua Am si eu o intrebare.Lucrez la o societate comerciala romaneasca care are doi asociati :unul este persoana fizica cu cetatenie turca si franceza ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive din contracte donigao donigao Buna ziua, Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori Am o nelamurire in legatura cu legea ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic - reprezentare in baza unui contract de prestari servicii janina drula janina drula un consilier juridic cu definitivat si inscris in uccj, poate sa reprezinte societati in instanta in baza unui contract de prestari servicii? si daca da ,as ... (vezi toată discuția)