avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare?

Poate sa ma dumireasca si pe mine cineva, cum poate fi acuzata o persoane de delapidare in forma continuata, daca aceasta nu are un contract de munca inregistrat la ITM timp de 10 ani? Apare cu semnatura pe niste state de plata si nu are trecuta gestiunea in fisa postului. Se poate schimba incadrarea in timpul procesului din delapidare in gestiune frauduloasa?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:28, 6 August 2012
schimbarea incadrarii se face in functie de elementul material al faptei. conteza in ce mod s-a savirit fapta deoarece una este sa administrezi (gestiune frauduloasa) si alta este sa iti insusesti/folosesti bunurile incredintate (delapidare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aveti idee in ce fapta pot fi incadrat codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Pot oare sa-mi optin dreptul in tara asta? melinte adrian melinte adrian in urma cu 15 ani prin metoda MEBO mama mea alaturi de alti colegi au cumparat actiuni la intreprinderea care lucrau, ele doua obtinind 19.5 % din actiunile ... (vezi toată discuția)
Termene de prescriptie pentru gestiune frauduloasa mirris mirris Va rog sa ma ajutati sa aflu raspunsul corect pentru situatia urmatoare: - exista o expertiza contabila care arata ca administratorul se face vinovat de ... (vezi toată discuția)