avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoaterea unui minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoaterea unui minor din tara

daca sunt divortata am nevoie neaparat de procura de la fostul sot pt a scoate copilul din tara?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:07, 7 August 2012
Daca aveti hotarare a instantei ca ramane la dvs copilul nu aveti nevoie de procura.
Conteaza ce va scrie in hotarare referitor la copil, apoi conteaza unde vreti sa mergeti si in ce scop

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor Bombinyo Bombinyo Este necesara procura din partea fostului sot pentru a scoate fetita mea minora din tara,daca in hotararea de divort definitiva si irevocabila copilul a ramas ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna alinaandreea29 alinaandreea29 instanta a stabilit ca exercitarea drepturilor parintesti sa fie facuta de ambii parinti dar copilul sa locuiasca la domiciliul mamei.La data pronuntarii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)