avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde nu ai voie sa parchezi masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde nu ai voie sa parchezi masina

Buna ziua!
O prietena locuieste pe o intrare din sectorul 1, ea vrea infata curti ei sa puna niste cilindri metalici la o distanta de 1 m de trotuar, "sa se apere de rauvoitori" care parcheaza anapoda.Vrea sa stie daca este nevoie sa ia o aprobare si de unde anume. Cu multumiri pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 22:25, 7 August 2012
Ar trebui sa mearga la primarie si sa se intereseze daca are voie sau nu sa isi puna cilindri respectivi.
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa faca o cerere catre Primaria Sector 1, care are o comisie impreuna cu cei de la circulatie analizeaza cererea, iar daca aproba montarea acestor stalpisori atunci vin cei de la ADP si monteaza. Asa este procedura in sectorul 3, unde am facut si noi o astfel de cereri si una a fost aprobata si una nu. Dar sa nu monteze stalpii fara aprobare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpii mici de beton de pe marginea trotuarului tavi_pat tavi_pat Cand parcam masina langa trotuarele pe care sunt amplasati acesti stalpi care nu au inaltimea potrivita sa ii vedem nici din masina si nici in oglinzile ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatie de proprietari - solicitare montare stalpi Laura_Andreea Laura_Andreea Buna ziua, As dori si eu cateva sfaturi cu privire la statutul legal al unei asociatii de proprietari intrucat nu am reusit sa gasesc informatiile necesare ... (vezi toată discuția)
Cum facem ? sexu sexu intrarea in gradinita cum poate fi semnalizata ?,pt ca acolo se parcheaza masini ,iar ca sa evitam cum putem face ?exista un semn rutier ? este un drum de ... (vezi toată discuția)