avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil

Buna ziua! as vrea sa vand o garsoniera dar administratorul spune ca trebuie sa platesc reesalonarea intai. precizez ca alte datorii la intretinere nu am.,sunt obligata sa o platesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 23:00, 7 August 2012
Ce inseamna reesalonarea? La ce reesalonare? Caci spuneti ca datorii la intretinere nu aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare calcule administratie bloc d12d d12d Buna ziua, rog ajutor, sunt :(( Mama mea s-a mutat in garsoniera unde amandoua suntem proprietare, in urma cu 2 ani si jumatate. Fara voia mea, caci stiam ca ... (vezi toată discuția)
Locuim cu chirie intr-o garsoniera si vor sa ne evacueze elena1984 elena1984 buna seara locuim intr-o garsoniera cu chirie de aprox 10 ani. aceasta garsoniera a apartinut unei institutii de stat care ulterior s-a privatizat, timp de ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am o garsoniera pe care vreau sa o vand . nu mai ... simcroitoru simcroitoru Buna ziua , Am o garsoniera pe care vreau sa o vand . Nu mai avem asociatie de locatari de 4 ani de cand administratorul nu a mai venit , practic nu a mai ... (vezi toată discuția)