avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosire teren ca propietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosire teren ca propietar

buna ziua,

am si eu o nelamurire...in urma cu 3 ani s-a dat o sentinta in care un teren era dat ca indiviziune intre mai multi proprietari...in 2011 am castigat un proces in urma caruia am devenit unic proprietar...iar acum a venit politia si mia spus ca nu eu sunt proprietar ci terenul este dat ca indiviziune apartinand mai multor coproprietari...in ultima sentinta scria ca terenul in litigiu ar fi ca proprietate...cum pot demonstra acest lucru?

Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 23:16, 7 August 2012
Probabil ca nu ati avut o sentinta definitiva si irevocabila. Probabil ca ati avut si nu ati inteles prea bine continutul... Altfel, fara acte pe masa e greu de spus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire giulia84 giulia84 Buna ziua,am avut un proces pentru dzbaterea mostenirii dupa tata,(noi fiind 4 fratii si mama,) am dezbatut-o in tribunal in care 2 din frati nu sau ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune? mirela76 mirela76 in 1985 se incheie un act de partaj voluntar intre A si B.De la data incheierii actului de partaj voluntar A foloseste imobilul in mod pasnic, continuu si sub ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ilie33danut ilie33danut Este vorba de o proprietate [teren si casa],unde erau doi proprietari ,tata si fiu.Acestia au deschis actiune in instanta pentru iesirea din indiviziune pentru ... (vezi toată discuția)