avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concedierea

Buna ziua,
Firma la care lucra sotul meu a fost "reorganizata judicios", motiv pentru care a fost concediat.
Acest fapt s-a produs in luna iulie cand l-a obligat sa-si ia "concediu fara plata" (fara a solicita el sau a semna asa ceva), iar cu 1 august secretara i-a spus ca este concediat.
Nu a primit nicio notificare scrisa in care sa fie expuse motivele concedierii.
Ce se poate face in acest caz?
Salariatul nu are niciun drept?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Semnarea preavizului in timpul concediului prenatal budacuflorentina budacuflorentina IN urma reorganizarii a AFP -ului am fost chemata din concediu sa semnez preavizul pe 6 august desi le am spus celor de la judet ca de pe 5 august sunt in ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida Cornelia2016 Cornelia2016 Sunt insarcinata in 17 saptamani iar de curand sindicatul a primit notificare ca firma la care lucrez va intra in reorganizare administrativa si restructurare. ... (vezi toată discuția)
Notificare preaviz desi sunt in 14 saptamani de sarcina liveomars liveomars Buna ziua, Problema mea este urmatoarea:in 3 iunie mi-am anuntat angajatorul ca sunt gravida in 6 sapt,cf legii 96/2003,la care am atasat actul eliberat de ... (vezi toată discuția)