avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sex cu o minora de 17 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sex cu o minora de 17 ani

Buna ziua!
Am intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 17 ani. Eu am 25 ani. Actul sexual a avut loc cu acordul ei si fara sa o fortez. A venit singura la mine acasa si acolo s-a intamplat totul. Problema este ca mama ei a aflat si vrea sa ma denunte la politie. Ce se poate intampla ?
Nimic.
Daca mama depune plangere iar fiica nu o confirma nu are ce sa se intample.
Legea penala incrimineaza actul sexual cu un minor cu varsta sub 15 ani.
Daca prietena dvs nu are probleme psihice, a consimtit actul si nu ii sunteti tutore, curator,etc. nu este o fapta penala.
Tin sa completez ca mama ei a divortat iar fata a fost incredintata mamei. Fata recunoaste ca a intretinut relatii sexuale cu mine insa fara sa o oblig. Daca ea declara la politie ca a intretinut relatii sexuale cu mine ce se poate intampla ?
Nimic, cata vreme nu ati constrans-o si nu sunteti tutore/profesor/etc. al fetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori SinghPetronela SinghPetronela Daca o fata de 17 ani intretine relatii intime in urma carora rezulta un copil, acesta poate fi acuzat de coruptie de minori din moment ce el are 19 ani? Daca ... (vezi toată discuția)