avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONCEDIU MEDICAL

puteti sa-mi spuneti cum vedeti dvs urmatoarea situatie :
salariatul se angajeaza in luna mai 2012 pe 21 ,in luna iunie aduce concediu medical pentru maternitate pe perioada 01.06.-30.06.2012.
Care este baza de calcul fiindca nu are o luna intreaga lucrata ???
Stiu ca a lucrat in alta firma pana la 21.mai .
Poate ati avut situatia de fata ...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:56, 8 August 2012
Eu am avut aceasta situatie si am rugat salariata sa imi aduca de la cealalta firma o adeverinta in acest sens pentru a avea baza de calcul,
este o solutie ! adevarat ca nu m-am gandit la ea.
Multumesc .
Cu placere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal valentinaanghel valentinaanghel Pentru un CIM perioada determinata (01.03.2012-30.06.2012) suspendat in luna iunie sunt corecte urmatoarele inregistrari in revisal: 01.06-30.06.2012 ... (vezi toată discuția)
Calculare pre si postnatal lore28 lore28 Buna ziua. Am o prietena care incepand cu 01.06 a intrat in cele 126 zile de prenatal. Pe luna iunie firma i a dat 690 lei. Nu trebuia sa ia mai mult? Ea fiind ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului SarahLeah SarahLeah Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni, urmeaza sa nasc la 1 septembrie.Sunt angajata cu contract temporar, dar data de incepere a contractului este ... (vezi toată discuția)