avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pagubitul plateste?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pagubitul plateste?

Buna ziua, am avut o tamponare saptamana trecuta , vinovatul nu a vrut sa ne dea asigurarea, am fost la politie, ne-a dat dreptate, inca vinovatul a primit si o amenda, dar nu a vrut sa semneze procesul verbal pe motiv ca el nu e de acord si da politia in judecata. Ca urmare, asiguratorul nu vrea sa ne plateasca, sa asteptam 1 an, pana se pronunta instanta. INTREBAREA MEA: SI EU 1 AN MERG CU MASINA AVARIATA? Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: murgu veronica , utilizator 21:24, 10 August 2012
conform legii, este obligat in 48 ore sa vina la politie pentru declaratii,sper ca ai declarat accidentul la politie ? e bine sa tii legatura cu cei de la accidente sa vezi ce masuri au aplicat impotriva lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata,vinovatul asigurat la carpatica alexyna alexyna Buna seara! In data de 25 decembrie 2010 am fost lovit la semafor de o masina a carui sofer era beat. Acestuia i s-a gasit o alcoolemie de 0.57 in aerul pur ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar dauna RaDracones RaDracones Buna ziua! Speta: Accident rutier, se intocmeste proces verbal de catre IPJ din care reiese ca soferul de taxi \\"XYZ\\" este vinovat de producerea ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)