avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... revenire asupra demisie consilier local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

revenire asupra demisie consilier local

daca un consilier local sia dat demisia in scris adresat consiliului local(fara sa fie in sedinta( si in ziua urmatoare face cerere de revenire adresat[ primarului, ambele cu cateva zile inainte de afi dezbatute in sedinta de consiliu, este consiliul obligat s[ tina cont de revenire sau adopta hot privind vacantarea postului, cf lrgii alesilor locali

Alte discuții în legătură

Salut hazli hazli daca mi-am dat demisia din functia de consilier local,mai pot sa o retrag? Daca se poate,in cat timp? (vezi toată discuția)
Excludere consilier local ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Socrul meu este consilier local la o Primarie,dar nu mai poate participa la sedintele lunare din ... (vezi toată discuția)
Post viceprimar vacant. termen maxim ptr realegearea unui nou viceprimar? jmkr jmkr Buna ziua! Presupunem ca postul de viceprimar a devenit vacant din diferite motive (penale, medicale, demisie, etc). Care-i termenul maxim in ptr realegerea ... (vezi toată discuția)