avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificat de atestare fiscala privind impozite si ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificat de atestare fiscala privind impozite si taxe locale

Sunt dintr-o comuna din jud. Neamt si i-mi trebuie un certificat de atestare fiscala privind impozite si taxe locale . Poate comuna elibera asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 17:48, 8 August 2012
Certificatul de atestare fiscala se elibereaza de catre Administratia financiara de care apartineti.......adica acolo unde va platiti impozitele pe casa si masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inmatriculare auto cumparat -vanzatorul nu vrea sa trimita atestatul fiscal privind mijloacele fixe lalicu lalicu Cum pot proceda in cazul in care am cumparat o masina , am contract de vanzare cumpare intre parti, talonul , cartea de identitate a masinii si cheile dar nu ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal persoana fizica Anykha Anykha Buna ziua. Am doua activitati in derulare din care deduc faptul ca mi se cere acelasi document. In ambele cazuri este vorba de persoana fizica. 1. ... (vezi toată discuția)
Dovada ca nu am datorii catre anaf oltul oltul cum pot sa dovedesc ca nu am datorii catre ANAF ca persoana fizica?cu certificat de atestare fiscala? cum pot sa obtin? (vezi toată discuția)