avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare cu moartea

am fost amenintat de concubinul sotiei prin telefon cu nr privat ca daca mai fac vizite acasa la copil el fiind cu mama pana la solutionarea procesului ma va omora,cum pot justifica convorbirea telefonica amenintarea lui ,catre mine,la politie eu nu stiind cu ce nr a sunat.
Ar fi trebuit inregistrata convorbirea telefonica.
am sunat la 112 si mi sa zis ca convorbirele sunt inregistrate ,sa depun o plangere la cea m-ai apropiata politie,cea ce am si facut
amenintarii
am fost amenintat de concubinul sotiei ca ma omoara prin telefon cu nr privat,am depus plangerie la politie,doresc sa stiu daca se poate verifica convorbirea telefonica de organele abilitate cea ce am fost de acord in plangere.


Cine v-a spus ca aceste convorbiri sunt inregistrate, v-a indus in eroare. Intr-un stat de drept convorbirile dintre oameni nu se inregistreaza decat in baza unei autorizatii emise de catre judecator, pe timp limitat, daca exista motive temeinice de savarsire a unei infractiuni si prin alta modalitate nu s-ar putea descoperi.
In consecinta, ceea ce puteti face este sa inregistrati dvs. convorbirea atunci cand va mai suna.
Ceea ce se inregistreaza este durata apelurilor pe care o puteti observa si dvs cand primiti factura de telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii prin telefon justinn justinn Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa. In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma amenininta ... Cerasela1992 Cerasela1992 Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma amenininta ca ma omoara si nu stiu ce sa ii fac..ne-am despartit de 1 an jumate..i-am mai facut plangeri ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Vreau sa va detaliez o stituatie pe scurt ! Acum 2 luni am depus plangere penala la Parchet deoarece mai multe persoane cu care ma judecam m-a ... (vezi toată discuția)