Vreau sa va detaliez o stituatie pe scurt ! Acum 2 luni am depus plangere penala la Parchet deoarece mai multe persoane cu care ma judecam m-a sunau in mod frecvent cu nr. privat sa imi retrag plagerea ca daca nu ma omoara etc .
Acum , m-au informat cei de la Politie ca ei nu o sa ceara celor de la Telekom sa comunice cine ma sunat cu nr. ascuns si nici nu or sa solicite dumnealor sa le de-a cei de la Telekon inregistrarea acelor convorbiri deoarece nu au dreptul la asemenea informatii . Si mi-au zis sa fac eu o cerere la Telekom si sa solicit inregistrarile convorbirilor si nr. de telefon care m-au sunat cu privat .
Intrebarea : In temeiul carui art. formulez cererea ?
Va multumesc de modul de intelegere !
Pai macar o fac si dupa ce primesc raspunsul la adresa mea o sa le arat politistilor .
Imi puteti pune in baza carui art pot formula cererea ?
Va multumesc frumos !
Am recunoscut vocea celui care ma sunat . Si stiu 100% ca m-au sunat de pe Telekom ( Cosmote ) ... Ideea e ca am depus plangere acum 4 luni cand am primit ameintarile dar politisti nu au zis ca e caz penal deoarece au zis dumnealor ca amenintarea a fost facuta indirect !Si au clasaT PETITIa si materialul de verificare ! Si atunci , persoane pe care eu ii recunoscusem vocea a recunoscut in fata politistului ( venind politistul la mine acasa si spunandu-mi asata ) dar pe declaratia lui scie ca nu ma amenintat ! Amenintarile au fost foarte seriose ! Si am depus plangere la Parchet !
Nu am putut inregistra convorbirile deoarece telefonul meu nu inregistreaza in timp ce vorbesti cu cineva la telefon .
Fapta se incadreaza la amenintare si Hartuire alin 1 si 2 , am zis eu ... Hartuire alin 1 deoarece ma sunau in mod repetat . Dvs ce parere aveti ?
Injurii prin telefon
justinn
Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa.
In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)