avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari cu moartea !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari cu moartea !

Buna seara !

Vreau sa va detaliez o stituatie pe scurt ! Acum 2 luni am depus plangere penala la Parchet deoarece mai multe persoane cu care ma judecam m-a sunau in mod frecvent cu nr. privat sa imi retrag plagerea ca daca nu ma omoara etc .
Acum , m-au informat cei de la Politie ca ei nu o sa ceara celor de la Telekom sa comunice cine ma sunat cu nr. ascuns si nici nu or sa solicite dumnealor sa le de-a cei de la Telekon inregistrarea acelor convorbiri deoarece nu au dreptul la asemenea informatii . Si mi-au zis sa fac eu o cerere la Telekom si sa solicit inregistrarile convorbirilor si nr. de telefon care m-au sunat cu privat .
Intrebarea : In temeiul carui art. formulez cererea ?
Va multumesc de modul de intelegere !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:18, 19 Februarie 2015
Cum sa spun: o amenintare trebuie sa fie credibila pentru a fi deschisa urmarirea penala. De ex. la cat sunt amenintati cu moartea administratorii Wikipediei, s-ar putea deschide o sectie de Interpol care sa se ocupe doar cu aceste amenintari. Altceva este cand un infractor care a uitat sa dea banii pentru un kil de cocaina este amenintat de cei care i-au dat cocaina. Atunci amenintarea este credibila, e clar ca nu e o gluma facuta de un glumet, e clar ca cei care se ocupa cu droguri pot recurge la lichidarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare in vederea retragerii plangerii penale ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Am o speta . In urma depuneri unei plangere pentru amenintari am primit rapuns de la postul de politie precum ca persoana reclamata a ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Injurii prin telefon justinn justinn Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa. In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)