avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari cu moartea !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari cu moartea !

Buna seara !

Vreau sa va detaliez o stituatie pe scurt ! Acum 2 luni am depus plangere penala la Parchet deoarece mai multe persoane cu care ma judecam m-a sunau in mod frecvent cu nr. privat sa imi retrag plagerea ca daca nu ma omoara etc .
Acum , m-au informat cei de la Politie ca ei nu o sa ceara celor de la Telekom sa comunice cine ma sunat cu nr. ascuns si nici nu or sa solicite dumnealor sa le de-a cei de la Telekon inregistrarea acelor convorbiri deoarece nu au dreptul la asemenea informatii . Si mi-au zis sa fac eu o cerere la Telekom si sa solicit inregistrarile convorbirilor si nr. de telefon care m-au sunat cu privat .
Intrebarea : In temeiul carui art. formulez cererea ?
Va multumesc de modul de intelegere !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:18, 19 Februarie 2015
ok . Va multumesc frumos !
Daca respectivul a recunoscut trebuie sa ii explice clar cum este cu legea penala si sa il faca sa o inteleaga.
In acest fel va lua sfarsit orice fel de astfel de situatii ilegale adresate catre dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E un conflict de proportii iscat intre mine si inca 5 persoane , iscat tocmai de organele de cercetare penala pentru ca nu si-au facut treaba , cand le-am solicitat impotriva acestor persoane , aceste persoane fiind foarte instarite . Se depun reclamatii peste reclamatii , de ex. imi tine calea si ma injura sa u ameninta si eu injur / jignesc si eu imi iau amenda ca vine ala cu maicasa martora si el nu pateste nimic + alte cazuri penale .

Ia recunoscut politistului dar pe declaratie nu scrie ca recunoaste ... pot solicita ca politistul care mi-a zis ca a recunoscut sa fie audiat ca mertor ?
Nu se poate ca politistul sa fie audiat ca martor in cazul dvs.
Daca litigiul este atat de adanc ar fi bine sa mergeti sa va sfatuiti cu un avocat care sa analizeze si ceea ce este la dosar.
Daca o veti tine tot asa, fara sa mearga un avocat care sa se informeze de caz eu cred ca va distrugeti sanatatea.
Avocatul va poate ajuta si pentru faptul ca poate vorbi cu poilitia si stiind ca aveti avocat vor avea o alta abordare a cazului.
AM inteles .. dar nu conteaza cu nimic ca a recunoscut in fata politistului dar in declaratie nu a scris ca reunoaste ?!

Alte discuții în legătură

Amenintare in vederea retragerii plangerii penale ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Am o speta . In urma depuneri unei plangere pentru amenintari am primit rapuns de la postul de politie precum ca persoana reclamata a ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Injurii prin telefon justinn justinn Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa. In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)