avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari cu moartea !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari cu moartea !

Buna seara !

Vreau sa va detaliez o stituatie pe scurt ! Acum 2 luni am depus plangere penala la Parchet deoarece mai multe persoane cu care ma judecam m-a sunau in mod frecvent cu nr. privat sa imi retrag plagerea ca daca nu ma omoara etc .
Acum , m-au informat cei de la Politie ca ei nu o sa ceara celor de la Telekom sa comunice cine ma sunat cu nr. ascuns si nici nu or sa solicite dumnealor sa le de-a cei de la Telekon inregistrarea acelor convorbiri deoarece nu au dreptul la asemenea informatii . Si mi-au zis sa fac eu o cerere la Telekom si sa solicit inregistrarile convorbirilor si nr. de telefon care m-au sunat cu privat .
Intrebarea : In temeiul carui art. formulez cererea ?
Va multumesc de modul de intelegere !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:18, 19 Februarie 2015
Dar in acest caz , sunandu-ma 4 persoane cu nr privat si amenintandu-ma ... se poate pune problema de formare a unui grup flarant ?
Nu se poate pune problema de flagrant delict in cazul dvs.

Inregistrati cand va suna ca sa aveti dovezile.
Politia nu poate obtine interceptari pentru ca nu exista.
Nu se pot inregistra convorbirile telefonice de firmele de telefonie mobila.
Doar SRI poate face asa ceva dar ei nu vor recunoaste asa ceva nici daca ar fi facut in cazul dvs...
Doar daca ati fi ucis ar putea aparea probe...
Fiind amenintari cu moartea in vederea retragerii plangeri aflata pe rolul Judecatoriei , pot fi trimisi in judecata sau doar li se va da de procuror o amenda .... ?
In alta ordine de idei , vorbind cu seful postului mai demult , tot despre apeluri primite cu nr ascuns de la aceste persoane mi-a zis ca daca plangere se va clasa dosarul deoarece nu sunt indeplinite toatele elementele constitutive ale infractiunii deoarece nu am fost amenintat direct ci zice dumnealui ca am fost amenintat indirect .. Mi se pare o aberatie ... ?
Parchetul decide in final...
Ati avut dreptate ! Cei de la Telekom au refuzat sa imi de-a mie nr. de teleon care m-au sunat cu nr. privat ... Au zis sa trimita cei de la politie ca lor le vor da .

Alte discuții în legătură

Amenintare in vederea retragerii plangerii penale ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! Am o speta . In urma depuneri unei plangere pentru amenintari am primit rapuns de la postul de politie precum ca persoana reclamata a ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Injurii prin telefon justinn justinn Buna seara, revin cu o noua problema daca o pot spune asa. In urma cu vreo doua luni, cred, am inceput sa primesc telefoane in care mi se aduceau injurii. ... (vezi toată discuția)