avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

Buna seara am si eu o nelamurire.sunt in proces cu sotu meu din septembrie. 2011.sa terminat si am o sentinta in care copilul ramane cu mine si ca pot sa plec cu el la resedinta mea din spania,el a facut apel si a pus data procesului in octombrie,eu am facut o cerere sa mi se puna o data mai apropiata,astazi am aflat ca sa pus o solutie pe internet ca sa respins cererea lui ca fiind nefondata incheiere.va rog frumos sa imi explicati ce inseamna respinge cererea ca nefondata si daca sentinta o sa ramana aceeasi si daca o sa fie orevocabila sau o sa mai aiba drept la alt recurs.va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandraandrei , utilizator 23:54, 8 August 2012
Acea solutie "respinge cererea ca nefondata. Incheiere" pare ca se refera la cererea dvs. de preschimbare a termenului. Adica acea cerere de judecare mai repde s-a respins, nu cererea lui de recurs.
Va veti judeca in continuare, la data planificata initial.
Aveam data procesului pe 24 octombrie si le pagina de internet a tribunalului scrie:24.10.2012 se respinge cererea ca fiind nefondata incheiere si pe alta data 08.08.2012 aceas treaba tind sa cred ca si cererea mea a fost respinsa dar si cererea lui la fel.azi sa tinut procesul in camera de consiliu.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare provizorie nexus nexus Buna ziua, Exista vreo posibilitate de punere in executare provizorie (pana la pronuntarea in apel) a unei sentinte nedefinitive date in fond, cu privire ... (vezi toată discuția)
Sentinta in proces pe fond balaibanirina balaibanirina Este posibil ca la un proces pe fond sa nu cunoastem sentinta?Avocata mea sa nu cunoasca nici ea aceasta sentinta?Procesul a fost pe 16.01 si azi suntem pe ... (vezi toată discuția)
Solutie dispusa in cauza avand ca obiect taxa de poluare jonny81 jonny81 am contestat taxa de poluare si am primit raspunsul ra Pagina 1 TERMENE DE JUDECATÃ: Data Detalii 10/04/2012 Amână cauza Solutie: pentru ... (vezi toată discuția)