Buna seara am si eu o nelamurire.sunt in proces cu sotu meu din septembrie. 2011.sa terminat si am o sentinta in care copilul ramane cu mine si ca pot sa plec cu el la resedinta mea din spania,el a facut apel si a pus data procesului in octombrie,eu am facut o cerere sa mi se puna o data mai apropiata,astazi am aflat ca sa pus o solutie pe internet ca sa respins cererea lui ca fiind nefondata incheiere.va rog frumos sa imi explicati ce inseamna respinge cererea ca nefondata si daca sentinta o sa ramana aceeasi si daca o sa fie orevocabila sau o sa mai aiba drept la alt recurs.va multumesc
Acea solutie "respinge cererea ca nefondata. Incheiere" pare ca se refera la cererea dvs. de preschimbare a termenului. Adica acea cerere de judecare mai repde s-a respins, nu cererea lui de recurs.
Va veti judeca in continuare, la data planificata initial.
Aveam data procesului pe 24 octombrie si le pagina de internet a tribunalului scrie:24.10.2012 se respinge cererea ca fiind nefondata incheiere si pe alta data 08.08.2012 aceas treaba tind sa cred ca si cererea mea a fost respinsa dar si cererea lui la fel.azi sa tinut procesul in camera de consiliu.va multumesc