Este posibil ca la un proces pe fond sa nu cunoastem sentinta?Avocata mea sa nu cunoasca nici ea aceasta sentinta?Procesul a fost pe 16.01 si azi suntem pe 17.02 si nu am primit inca acea sentinta prin posta.Am aflat pe portalul instantelor ca cererea a fost respinsa, iar avocata mea a aflat de la mine ca am pierdut.Este posibil?Sau ea nu era in sala pe data de 16.01 la comunicarea sentintei?Ea nu poate verifica in arhiva dosarul?Si ce contine hotararea 429?Mi-e frica sa nu se traga de timp si sa treaca termenul pentru recurs.Va rog sa-mi raspundeti.Va multumesc anticipat.O zi buna va doresc
Solutia pronuntata ati aflat-o de pe portalul instantelor,sentinta va fi comunicata dupa ce va fi redactata de judecator acest lucru putand dura si cateva luni in functie de volumul de munca al instantei.in civil sentinta nu se pronunta in sedinta publica astfel incat teama dvs ca av nu a fost in sala nu este justificata.Av dvs nu are ce verifica la arhiva in acest moment redactarea depinde numai de jude.