avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri de masa

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca e corect sa mi se retina mai multe bonuri de masa in luna in care am avut concediu medical, adica am avut 4 zile concediu medical si mi-a retinut 7 bonuri de masa,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 11:31, 9 August 2012
Nu este corect. Dar poate ca s-a facut o regularizare cu alta luna cand ati primit in plus.
Numai cei de la resurse umane va pot lamuri.
Numarul de tichete de masa se acorda pentru cel mult numarul de zile lucratoare ale lunii respective, si numai pentru zilele lucratoare din luna in care dvs. a-ti fost prezent la munca, sau un numar de tichete de masa mai mic, in functie de cum este stipulat in contractul colectiv de munca sau regulamentul intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa handsu handsu Este legal , ca o firma sa retina in plus si cinci bonuri de masa pentru lipsa , chiar daca angajatul este in concediu medical ? (vezi toată discuția)
Concediu medical neplătit corespunzător adina0423 adina0423 Buna tuturor. Am fost internată în spital cu copiii acum ceva timp și deși am avut 12 zile de concediu medical , am fost plătită doar pentru 10( au fost ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ganca ganca sotul meu lucreaza la o firma privata unde primeste si bonuri masa a fost in concediu medical 8 zile si i-au spus ca daca pe luna are mai mult de 5 zile ... (vezi toată discuția)