avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bonuri de masa

sotul meu lucreaza la o firma privata unde primeste si bonuri masa
a fost in concediu medical 8 zile si i-au spus ca daca pe luna are mai mult de 5 zile concediu medical - nu mai primeste nici un bon
eu lucrez la stat si la noi e altfel
va rog sa imi spuneti daca e corect cum procedeaza firma? si unde este specificat pentru ca in contractul de munca nu scrie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CRISTIANA GANEA , Consilier juridic 12:39, 11 Decembrie 2009
Nu este corect, poate este ceva specificat in Regulamentul intern, dar nici nu este o lege care sa oblige angajatorii sa acorde tichete.
Buna ziua.

Legea referitoare la bonurile de masa stipuleaza faptul ca acestea se acorda proprotional cu zilele lucrate. De aici rezulta faptul ca trebuia ca sotului dumneavoastra sa i se scada opt bonuri de masa pentru perioada in care nu a fost prezent la serviciu.


O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa ContSters261127 ContSters261127 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca e corect sa mi se retina mai multe bonuri de masa in luna in care am avut concediu medical, adica am avut 4 zile concediu ... (vezi toată discuția)
Este legal??? Crhysyss Crhysyss Am o nedumerire si poate cineva ma va lamuri. De curand,la noi in firma s-a introdus o noua \\"regula\\":Cine beneficiaza de concediu medical,isi ... (vezi toată discuția)