avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumulare pensie cu salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumulare pensie cu salariu

o salariata indeplineste conditiile de iesire la pensie pt limita de varsta cu 5 septembrie,data la care i se va intocmi si depune dosarul.poate lucra in continuare in baza acceluiasi CIM?mentionez ca societatea este privata.
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 11:37, 9 August 2012
Nu. CIM va inceta de drept in conditiile art. 56(1) litera "c" din Codul Muncii, republicat, urmand ca ulterior daca se doreste continuarea colaborarii cu acesta se va incheia un nou CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila continuarea activitatii dupa pensionarea pentru limita de varsta? OvidiuDanut OvidiuDanut Salut! Pe vechea lege a pensiilor, L19/2000, cu acordul angajatorului, angajatul care implinea varsta standard de pensionare, isi putea continua relatiile ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta Daliborka Daliborka Buna ziua as avea o nelamurire daca de exemplu am un angajat care este nascut in 19.09.1952, este obligatoriu sa intre anul acesta in pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime lilianan lilianan Buna ziua, pentru depunerea dosarului de pensionare angajatorul trebuie sa elibereze adeverinta de vechime, dupa 01.01.2011. Cum eliberez adeverinta, ce ... (vezi toată discuția)