avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot sa modific un CIM incetat (in data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot sa modific un CIM incetat (in data de 27.07.2012) si transmis deja ?

buna ziua ,

am transmis o incetare a unui CIM (incetat cu data de 23.07.2012) dar am omis sa modific in Revisal salarul omului . i s-a modificat salariul din data de 12.09.2011

Acum cand ii dau adeverinta de vechime am observat gresala .
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 14:07, 9 August 2012
Nu cred, ca mai puteti modifica REVISAL.
Insa aveti grija ca in adeverinta sa precizati elementele corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca vs. act aditional Costine Costine In anul 2007 am fost angajat ca desenator tehnic la o firma de proiectare in constructii. In anul 2009 am absolvit facultatea de constructii, incadrandu-ma ... (vezi toată discuția)
Nu mai este itm? saftmiki saftmiki am sunat azi pentru o problema la ITM si mi-a zis ca de la data de 01.01.2011 nu se mai duc decizii de incetare sau orice modificare la contract la ITM.Cum ... (vezi toată discuția)
Omisiune inregistrare reactivare cim in revisal dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am o mare rugaminte si mare nevoie de un raspuns urgent. Acum am observat ca am un salariat care a fost cu cim suspendat in perioada 01.01.2012 ... (vezi toată discuția)