avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum sa scap de comision
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum sa scap de comision

Salutare. Am un credit in derulare la banca,obtinut in oct.2008,nu am probleme pina acum; as vrea sa scap de un comision de 50 euro,care mai apare cred si la alte credite din perioada respectiva,am fost la banca si mi-au zis ca nu se poate,doar prin refinantare(apare problema garantiei imobiliare). Creditul este de 35000euro la data contractarii,comisionul se numeste ,,comision de administrare de 0,15%" ;am intrebat la banca daca sa depun o cerere scrisa ,m-au invirtit politicos,si au zis ca nu are rost. Ce as mai putea face?
Multumesc si o zi buna
Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Se pune ipoteca pe un teren concesionat? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1. Daca vreau sa fac o refinantare si banca imi cere o garantie suplimentara, pot ipoteca un teren de 1000 mp concesionat pe care este o casa (ce ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Reducere credit in franci din 2008 conualfy conualfy Buna ziua, Vreau sa apelez la sfaturile si bunavointa dumneavoastra intr-o problema care devine tot mai strigenta: valoarea creditului imobiliar luat in ... (vezi toată discuția)