Buna ziua.am poprire pe venit iar azi aveam de ridicat o diferenta de salriu de 174 lei angajatorul mi i-a oprit pe toti este normal asa ceva?va multumesc
va rog mult spuneti-mi ce sa fac in aceasta situatie..ca azi m-am certat rau cu contabila de la scoala unde lucrez pentru ca mi-a spus ca e legal sa-mi opreasca toti banii va multumesc
Spuneti doamnei contabile ca inconformitate cu prevederile art. 409 Cod procedura civila se poate urmari (a se intelege poprii) pana la 1/3 din venitul lunar net pentru orice alte datorii si pana la 1/2 din venitul lunar net pentru sume datorate cu titlu de obligatie de intretinere sau alocatie pentru copii.
Poprirea poate sa fie pe o suma de maxim 1/3 din salariul net (sau 1/2 daca sunteti datornica mai multor banci). Astfel, din salariul net (acela pe care il primiti in mana efectiv) se poate popri maxim 1/3. Calculati dvs. care este aceasta suma si comunicati-i contabilei.
Poprire salariu
Bambilci28
Buna ziua.Am și eu o întrebare în legătură cu popririle salariale.In momentul de fata am 2 popriri salariale fiecare având 1/3 din venitul net realizat ... (vezi toată discuția)