avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificatul medico-legal psihiatric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificatul medico-legal psihiatric

Pot stopa demersurile de a scoate un cetificat medico-legal psihiatric mamei mele de catre persoane ca vor sa o insele si sa ii ia casa ? ce pot face in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Nic75 , utilizator 10:59, 13 August 2012
Puteti depune in acest sens la medicul de familie in primul rand, apoi la Institutul de medicina legala o solicitare in acest sens. Puteti sa mai faceti demersuri la primarie, de fapt mama personal, prin care sa puneti interdictie de instrainare precum si la carte funciara. Puteti sa solicitati curatela pentru motive temeinice.
Va multumesc pentru sfat .Ce acte imi trebuiesc pentru a face interdictie pe vanzare ,ce-i de la primarie mi-au dat adresa asta pentru a ma cosulta cu cineva . Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea sub interdictie a majorului IuliaBe IuliaBe Buna seara! Am cateva nelamuriri in ceea ce priveste aceasta masura de protectie a persoanei fizice si va rog sa ma ajutati. Pe scurt, este vorba despre tatal ... (vezi toată discuția)
Pot fi tutorele mamei mele, bolnava de alzheimer ?! jewelled jewelled Mama mea vitrega are 70 ani si de curand a fost diagnosticata cu Alzheimer. Suntem trei copii din care doi ai ei din mariajul cu tatal meu: sora mea are ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere sau curator? ioanaDD ioanaDD buna ziua,am urmatoarea intrebare:am in intretinere o batrina de 88 de ani,nevazator de grad 1,cu pensie de invaliditate cu asisternt personal.am vrut sa trec ... (vezi toată discuția)