avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Colectiv la nivel de ramura-Constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Colectiv la nivel de ramura-Constructii

Stie cineva daca s-a modificat salariul minim pt constructii, ca era 570, iar cum din ianuarie s-a facut in general minimul de 600, trebuie sa se modifice si cel de 570. Sau se va respecta si in constructii minimul de 600 ???
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ss , utilizator 10:14, 16 Ianuarie 2009
Obligatoriu trebuie sa se acorde mininul de 600 lei. Este posibil insa, ca la CCM la nivel de ramura Constructii sa se fi incheiat un act aditional prin care s-a stabilit acel minim, dar obligatoriu trebuie sa depaseasca 600 lei.
da, stiu ca 600 e obligatoriu, dar m-am gandit ca poate pe aceasta ramura s-au facut negocieri si au stabilit un minim mai mare decat in general, (cum era anul trecut), i-am dat un search pe google, dar nu am gasit nimic. mi-ar trebui sa stiu pt ca fac CCM la nivel de unitate iar in grila de salarizare tre sa trec un minim si nu vroiam sa gresesc.
multumesc pt raspuns.
Puteti trece salariul minim pe economie existent in prezent sau alt salariu peste acest minim prevazut de art.2 din HG nr.1051/2008.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de ramura activitai de inchiriere si leasing cu alte masini cod caen 7739 tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua, imi poate spune cineva care este salariul minim brut la nivel de ramura de activitati de inchiriere si leasing cu alte masini, echipamente si bunuri ... (vezi toată discuția)
Salariile angajatilor din constructii cum se modifica liliua2008 liliua2008 Va rog sa-mi spuneti cum se modifica salartiile in ramura constructiilor, daca pana acum au mai fost modificari? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Salariu minim an 2010 Patru Mariana Patru Mariana -Incepand cu 01.01.2010 se modifica salariul minim pe economie ? -Pana acum aveam minim 600 lei si am citit un articol potrivit caruia incepand cu ian 2010 ... (vezi toată discuția)