avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... satabilirea salariului dupa codul cor ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

satabilirea salariului dupa codul cor ?

buna tuturor,

am o rugamite, imi poate spune cineva cum se face incadrarea la salariul potrivit dupa codul cor .
cunosc coeficienti dati in functie de studii , dar nu inteleg cum sa incadrez o persoana si dupa cod cor la salariul corect , daca exista o baza legala...va rog sa imi spuneti unde o gasesc.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 15 Ianuarie 2009
[ link extern ]
aici gasiti ce va intereseaza.dati click pe litera cu care incepe functia ,meseria si apoi click pe respectiva si aflati nivelul de studii necesar.succes!
Explicatiile date pe acest site nu pot constitui o baza legala ... vedeti Clasificarea a ocupatiilor din Romania - COR ,
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim studii superioare nadia_odagiu nadia_odagiu stiu ca salariul minim brut este de 540 lei, dar care este salariul minim pentru cei cu studii superioare? (vezi toată discuția)
Asimilare meserii idanys idanys topograf cod cor [b]311804[/b] cu ce meserii se asimileaza? agent hidrotehnic cod cor 712915 cu ce meserii se asimileaza? (vezi toată discuția)
Studii minime ptr grupele din cor liliana1984 liliana1984 Buna ziua, Sunt novice in acesta meserie si am nevoie de ajutorul vostru. Pot sa angajez un magaziner care are studii gimnaziale? Unde gasesc in legislatia ... (vezi toată discuția)