avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant iunie 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant iunie 2012

O lamurire va rog... cum trecem capitalul subscris si varsat:
- odata la defalcarea ceruta de randul 159, respectiv in cazul meu Parti sociale si capital subscris vãrsat de nerezidenti
- a doua oara la defalcarea randului 164, respectiv persoane fizice - cazul meu. Adica vrea sa se cunoasca tote aceste date, sau e suficient numai intr-una din defalcari... pentru ca randul 159 nu se completeaza de la sine prin aditionarea ciferlor defalcate, pe cand randul 164 da!?

Alte discuții în legătură

Executarea capitalului social a unui srl Andrei Koszti Andrei Koszti In speta: exista o creanta constatata printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila impotriva unei societati comerciale SRL. Societatea nu MAI ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social sa mony mony O societate comerciala pe actiuni , vrea sa-si majoreze capitalul social prin atragere de capital de la o anumita persoana fizica ; cum se realizeaza concret ... (vezi toată discuția)
Capital social sau cont bancar? mirela07 mirela07 V a rog sa-mi da-ti un sfat.Am o nelamurire care pentru unele persoane ar putea fi floare la ureche, dar pentru mine (fara experienta) e un mister.La ... (vezi toată discuția)