avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pierdut in recurs, este corect?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pierdut in recurs, este corect?

Buna ziua,
Am si o intrebare si solicit un raspuns urgent:
Am o sntinta judecatoreasca definitiva si irevocabila data de Curtea de Apel Craiova si o hotarare facuta devinitiva deJudecatoria Tg/Jiu, hotara care a pus/o in executare la un an dupa de ce am facut-o devinitiva, societatea cu care ma judec mi-a facut contestatie la executare. Pe perioada 2010 -2012 aceasta societate m-a chemat pe instanta de judecata punandu/si chiar si un expert contabil pentru calcularea sumei obtinute in urma executarii. La fiecare termen de judecata la Tribnalul Bucuresti mi s/a dat dreptate, inclusiv firma a recunoscut ca erau drepturile mele, chiar trebuia sa iau mai mult decat mi se daduse in urma executarii. Anul trecut in mai 2011 mi se da o sentinta prin care se respinge recursul societatii respective, se resping toate captele de cerere formulate de acesta si mi se da castig de cauza. Insa aceasta societate face recurs mai departe la Tribunalul Bucuresti depund motive de recurs suplimentare si ise da castig de cauza impunandu/se sa returnam totul inapoi fiindca noi nu avem nici un drept ne mai tinandu/se cont ca exista doua hotarari definitive si irevocabile in baza carora sa facut executarea.
Din motive de securitate nu dau numele firmei dar pot sa spun ca infleunta asupra deciziilor pentru aceasta societatea este firma de avocatura [Editat]. Oare este corect ce se intampla ?
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:29, 4 Februarie 2017
Pentru firma e corect.
Pentru Dvs., nu.
E ca la votare: conteaza cine numara...
Ce trebuie sa fac pe mai departe?
ca banii nu ii dau inapoi, mai ales ca am doua sentinte civile definitive si irevocabile?
Astept raspuns urgent. Multumesc .
Incercati sa mergeti la avocat cu toate hotararile pentru a va lamuri in concret.
Este greu de spus ceva fara sa se cunoasca la modul concret situatia si despre ce hotarari este vorba.
Există Încheiere de executare?
da, dar din partea mea ei doar au castigat ulterior in instanta si au cerut intoarcerea exzecutarii prin hotararea judecatoreasca care a ramas irevocabila fara drept recurs.

Alte discuții în legătură

Reincadrare dupa concediere moise paula moise paula buna ziua, In urma Hotararii definitive de reincadrare in munca cu termen de recurs de 10 zile, ce trebuie sa fac eu ca fost salariat? Am luat la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Nepunerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile tavitavi tavitavi Intrebare! In data de 31 martie am obtinut o hotatare judecatoreasca (sentinta civila 2342,dosar 2291/318/2009,Judecatoria Tg-Jiu) prin care am obligat ... (vezi toată discuția)
Pentru recuperare diferente salariale ? oanaportar oanaportar La data de 27.02.2013, Tribunalul a dat castig de cauza unui salariat care a facut Contestatie la Decizia de angajare in ce priveste stabilirea unui ... (vezi toată discuția)